1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Chelsea, Leicester City karşısında bir puana razı oldu
Chelsea, Leicester City karşısında bir puana razı oldu

Chelsea, Leicester City karşısında bir puana razı oldu

Süper Kupa finalinde istediği sonucu alamayan Chelsea ligde Leicester City ile karşılaştı. 18:30 da ilk düdüğü çalan maç oynandı.

A+A-

Ev sahibi Chelsea Kepa- C. Azpilicueta- A. Christensen- K. Zouma- Emerson- N. Kante- Jorgınho- M. Mount- Pedro- O. Giroud- C. Pulısıc ilk 11’i ile başlarken Leicester Cıty ise K. Schmeichel- C. Fuchs- Çağlar S.- J. Evans- R. Pereıra- W. Ndidi- J. Maddison- H. Choudhury- Y. Tielemans- Ayoze Perez- J. Vardy ilk 11’i ile konuk oldu.

Gol perdesini 7. dakikada Ndidi’ye yaptığı baskı sonucu topu kazanan ve zorda olsa güzel bir vuruş gerçekleştirip kalecinin sağından topu ağlara yuvarlayan Mason Mount açtı. İlk yarı 1-0 Chelsea üstünlüğüyle tamamlandı. Dakika 67’de J. Maddison’un açtığı ortaya düzgün bir kafa vuruşu yapan Ndidi eşitliği sağlayan golü attı. Attığı bu golle takımının yediği goldeki hatasını bir nebze de olsa affettirdi. Maçın geri kalan bölümünde gol sesi çıkmadı ve iki takım birer puana razı oldu.

Ev sahibi Chelsea önümüzdeki hafta Norwıch Cıty deplasmanına konuk oluyor. Leicester Cıty ise Sheffield Unıted sahasına gidecek. 

HABERE YORUM KAT