1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Cem Seymen, CNN Türk’ten istifa etti! O iddialara da cevap verdi
Cem Seymen, CNN Türk’ten istifa etti!  O iddialara da cevap verdi

Cem Seymen, CNN Türk’ten istifa etti! O iddialara da cevap verdi

CNN Türk TV’de her sabah A’dan Z’ye programını hazırlayıp başarılı bir şekilde sunan Cem Seymen, CNNTürk’ten kendi isteğiyle istifa ettiğini açıkladı. Seymen istifasını, “Programı bırakması için birçok etken olduğunu” duyurmuştu.

A+A-

Cem Seymen, CNN Türk’ten istifa ettiğini duyurmasıyla medyada bir çok haber yer aldı. Haber siteleri istifayla ilgili birçok iddiayı gündeme getirdi.

Bu konuda en çarpıcı iddia Medyakoridoru isimli haber sitesinden geldi. Haber sitesinin CNN Türk içerisindeki kaynaklarına dayandırdığı habere göre; Cem Seymen ve program editörü arasında şiddetli bir tartışma yaşandığını, Sorumlu editörün Seymen’e “Seni kurşun manyağı yaparım” sözlerini sarf ettiğini bu tartışmadan kanal üst düzey yönetiminde haberi olduğu aktardı.

Gelen farklı iddialar arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı yayını nedeniyle Cem Seymen’in sunduğu Para Dedektifi programının yayınlanmadığı içinde gelebilmiş olduğu iddia edildi.

CEM SEYMEN O İDDİALARIN TÜMÜNÜ YALANLADI

Cem Seymen bu iddialar üzerine sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yapma gereği duydu. Seymen iddialarla ilgili şunları aktardı. “Bugün duyurduğum gibi A’dan Z’ye programımı tamamen kendi arzumla bitirme kararı aldım. Bazı haber sitelerinde editörümle tartıştığım ya da canlı yayın nedeniyle Para Dedektifi programım yayınlanmadığı için karar aldığım yönünde dedikodular var. Hepsi gerçek dışı, hayal mahsulü.”

İSTİFASINI BÖYLE DUYURMUŞTU

Cem Seymen istifasıyla ilgili olarak; Sevgili dostlarım. Sabah başladığım A’dan Z’ye haber programımı kendime göre önemli gördüğüm sebeplerle ve tamamen kendi isteğimle bıraktım. Yönetimle görüştüm ve dostluk çerçevesi içinde isteğimi anlayışla karşıladılar. CNN Türk’e bana verdiği fırsat için çok teşekkür ederim.” dedi.

HABERE YORUM KAT