1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Levent Özeren’in Semiha Yıldırım İçin Yaptığı Kötü Paylaşıma Tepkiler Büyüyor
Levent Özeren’in Semiha Yıldırım İçin Yaptığı Kötü Paylaşıma Tepkiler Büyüyor

Levent Özeren’in Semiha Yıldırım İçin Yaptığı Kötü Paylaşıma Tepkiler Büyüyor

İYİ Partili Levent Özeren, sosyal medyada Semiha Yıldırım için kötü paylaşımda bulundu, tepkiler çığ gibi büyüdü.

A+A-

İYİ Parti miletvekili Levent Özeren, AK Parti Milletvekili Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım için Twitter’da kötü sözler içeren paylaşımda bulundu. Gelen tepkilerin ardı arkasının kesilmemesi ile Özeren çözümü paylaşımı silmekte buldu.

Milletvekili Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım için yaptığı çirkin paylaşımda, yazı yazıp altına da Semiha Yıldırım’ın fotoğrafını koydu. Üste yazdığı yazıda Semiha Yıldırım’a gönderme yaparak, asla acile gitmemesi gerektiğini ve görenlerin tedavi olmadan öleceğini ifade etti.

Tepki çeken paylaşımı daha sonra silen Levent Özeren, yeni bir paylaşımda da bulunarak herhangi bir pişmanlığı olmadığını gösterdi. Daha sonra da eleştiri oklarını kendisine yöneltenler için algı ve linç operasyonu yapıldığını belirtti.

Paylaşımı görenler ise yine sosyal medya üzerinden tepkisini belli etti. Sosyal medyada #AhlaksızsınLeventÖzeren konulu paylaşımlar da oldukça popüler oldu. Hürriyet Gazetesi’nin yazarlarından Nedim Şener de olayla ilgili tepkisini ortaya koydu. Nedim Şener, 15 Temmuz günü Özeren’in attığı tweetler için darbeci yalaması dediğini ve bunun üzerine mahkemelik olduğunu hatırlattı. Şimdi de şerefsiz bir darbe şakşakçısı olduğunu söylemek için sabırsızlandığını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT