1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Başakşehir Malatya'da Kayıp
Başakşehir Malatya'da Kayıp

Başakşehir Malatya'da Kayıp

Geçtiğimiz günlerde rakibine karşı oynadığı rövanş maçında 1-0 galip gelmesine rağmen Avrupa'da elenen Yeni Malatyaspor evinde Başakşehir'e patladı.

A+A-

Sezona hoca değişiklikleriyle başlayan iki takımın mücadelesi merak konusuydu. Maçın ilk yarısının golsüz beraberlikle geçmesine rağmen ikinci yarı kırmızı kart gören İrfan Can Kahveci takımını zor durumda bıraktı. Bu kartın hemen ardından kalesinde gol de gören Başakşehir maçtan 3-0 lık yenilgiyle ayrıldı.

Yeni transferler Fofana ve Jahovıc in performansları taraftarları sevindiren bir başka unsur oldu.

Maçın ardından "Bizim için riskli kadro falan yok. Sezon başından beri transfer ile ilgili çok çaba sarf ediyoruz. Hala en az 3-4 oyuncuya ihtiyacımız olduğunu yönetime ısrarla beyan ediyorum ama istediğimiz oyuncuları alamıyoruz. Biz büyük takım değiliz, bizde belli bir oyuncu kadrosu var. Bizden ekstra bir performans beklememeniz lazım" diyen Sergen Yalçın galibiyete rağmen sezona transfer eksikleriyle başladıklarını dile getirdi.

Geçmişte yönettiği takımlara kazandırdırdıklarıyla kalitesini gittiği heryerde hissettiren Okan Buruk'un ise Başakşehir'e sezona mağlubiyetle başlaması spor severlere şaşkınlık yarattı.

HABERE YORUM KAT