1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ali Ece’den Trabzonspor’a Övgüler
Ali Ece’den Trabzonspor’a Övgüler

Ali Ece’den Trabzonspor’a Övgüler

Trabzonspor, Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi’nde oynadığı harika futbolla ve aldığı iyi sonuçlarla adından sık sık söz ettiriyor. Misli TV’de gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan spor yazarı Ali Ece, Trabzonspor’un başarı durumunu değerlendirdi.

A+A-

Ünal Karaman’ın Trabzonspor başarılarının, Şenol Güneşi bile geride bıraktığını vurgulayan Ali Ece, Ünal Karaman hakkında övgü dolu sözler söyledi.

Trabzonspor, Süper Ligde olduğu gibi UEFA Avrupa Ligi’nde de fırtına gibi esmeye devam ediyor.

Spor yorumcusu Ali Ece, Misli TV’de yaptığı spor gündemi açıklamalarında Trabzonspor’un gidişatını değerlendirdi.

Trabzon Teknik Direktörü Ünal Karaman’ın, klübün önceki teknik direktörlerinden Şenol Güneşe kıyasla daha başarılı olduğunu belirten Ali Ece, “Trabzonspor kulübünde çok uzun yıllardır şöyle bir arayış vardı; ya Şenol güneş, ya Şenol Güneş. Ancak Ünal Karaman gibi bir isim takımın başına geldi ve tüm bu düşünceyi tersine döndürmeyi başardı ve kulübün son yıllarda yaptığı en iyi teknik direktör tercihi oldu” dedi.

Saha çıkan ilk 11’in teknik direktörünün ise Arjantinli yıldız isim Sosa olduğunu söyleyen Ali Ece, “Sosa inanılmaz yeteneklere sahip bir futbolcu. Adeta su gibi, girdiği her kabın şeklini alıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT