1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ahmet Nur Çebi'den Sergen Yalçın'a övgü dolu sözler: Beşiktaş'ın Ferguson’u olacak
Ahmet Nur Çebi'den Sergen Yalçın'a övgü dolu sözler: Beşiktaş'ın Ferguson’u olacak

Ahmet Nur Çebi'den Sergen Yalçın'a övgü dolu sözler: Beşiktaş'ın Ferguson’u olacak

Beşiktaş’ın Başkanı olarak görev yapmakta olan Ahmet Nur Çebi, kulübün geleceği ve teknik direktör Sergen Yalçın hakkında açıklamalarda bulundu. Sergen Yalçın ile ilgili “Beşiktaş’ın Ferguson’u olacak” yorumunu yapan Çebi’nin sözleri çok konuşuldu.

A+A-

Beşiktaş’ın son haftalarda yaşadığı galibiyetler hem taraftarların hem de yönetimin yüzünü güldürüyor. Denizlispor ile yaptığı maçta 5-1’lik bir fark yakalayarak yeniden doğuşu hızlandıran siyah beyazlılar geçtiğimiz akşam da Konyaspor’u sahasında ağırlamıştı.

İlk yarıda 2 ikinci yarıda 1 gol atarak Konyaspor’u 3-0 mağlup eden Kara Kartal, sergilediği futbolla sporseverlerin gönlünü kazanmaya devam etti. Takımın gidişatı hakkında duygu ve düşüncelerini paylaşan Ahmet Nur Çebi, Sergen Yalçın yorumuyla gündeme geldi.

Basın açıklamasında takımdan ve teknik direktörden memnuniyetini dile getiren Ahmet Nur Çebi, Sergen Yalçın’a ithafen “Beşiktaş’ın Ferguson’u olacak.” İfadesini kullandı.

Başkan, Sergen Yalçın’ın ligde mağlup olunan maçlarda dahi her zaman kendi oyun stilini sahaya yansıtmayı başardığı belirtti. Yalçın’ın Beşiktaş’ta sınırsız kredisi olduğunu ifade eden Başkan Çebi, takımın teknik direktörüne sonsuz güveni olduğunu dile getirerek sözlerini sonlandırdı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT