1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 37. Düzenlenen Ford Otosan Kocaeli rallisi başladı
37. Düzenlenen Ford Otosan Kocaeli rallisi başladı

37. Düzenlenen Ford Otosan Kocaeli rallisi başladı

Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü katkılarıyla organize edilen 37. Ford Otosan Kocaeli Rallisi sabah saatlerinde damalı bayrağın sallanmasıyla start aldı.

A+A-

Türkiye Ralli Şampiyonası 2019 Sezonu 6’ıncı yarışı olan ve Ford Otosan  sponsorluğunda tertip edilen rallinin iki gün süreceği belirtildi. Ralli yarışlarında 62 ekip 9 etap ve 292,44 kilometre boyunca derecelerine göre sıralanıp en iyi dereceyi hak etmek için dişe diş mücadele edecekler.

Başlangıç noktası İzmit'te bulunan alışveriş merkezinin otoparkında start alan yarışlar için 100,49 kilometresi özel etap olmak üzere 292,44 kilometrelik etap boyunca yarışacaklar.

Yarışlar seyir zevki güzel bir şölene dönüşeceğe benziyor.
Castrol Ford Team adına yarış öncesi açıklamada bulunan ve takım adına yarışacak olan Murat Bostancı, Kocaeli Etabının ralli şampiyonasının en zorlayıcı etaplardan biri olacağını ve  ev sahibi olarak yarışın önemini vurgu yaptı.  

Tüm bu sorumlulukların bilincinde iyi hazırlandıklarını dile getiren Bostancı, “Ana sponsorumuzun ve fabrikamızın Ev sahibi olduğu rallide Türkiye şampiyonu olmak istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT