1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 3 Kenti 105 Milyon Liralık Yatırım Bekliyor
3 Kenti 105 Milyon Liralık Yatırım Bekliyor

3 Kenti 105 Milyon Liralık Yatırım Bekliyor

Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu tarafından yapılan açıklamalarda, üç farklı ilde yatırım yapılacağı bildirildi.

A+A-

 Çankırı, Amasya ile Sinop şehirlerinde yapılacak olan yatırımların, il valileriyle birlikte incelenerek kararlaştırıldığı bildirildi. Üç şehre yapılacak toplam yatırım miktarının 105 Milyon Türk Lirası değerinde olduğu açıklandı.

Koronavirüs ile daha güçlü bir şekilde mücadele edebilmek ve yeni normale alışabilmek amacıyla pek çok şehirde spor yatırımlarına ağırlık verilmeye başlanmıştı. İlk yatırımların yapılacağı şehirlerden olan Sinop, Amasya ve Çankırı’da yatırımların en kısa süre içerisinde faaliyete geçeceği bildirildi. Şehir valileri ile birlikte imzalanan protokollerin gençlere ve sporseverlere hayırlı olması dilendi.

Protokollerin imzalanmasını takiben Spor Bakanı Kasapoğlu birtakım açıklamalarda bulundu. Yatırımların sadece bu üç şehirle sınırlı kalmayıp tüm ülkeye yayılacağını belirten bakan, millet ve sporcular için çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini dile getirdi. Muharrem Kasapoğlu, Cumhurbaşkanı önderliğinde atılan adım ve yapılan yatırımların sayesinde Türkiye’nin sporda öncü bir ülke olmasını hedeflediklerini sözlerine ekleyerek konuşmasına son verdi.

HABERE YORUM KAT