1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. 2020 Öğretmen atamaları ne zaman olacak? Bakandan yeni açıklama
2020 Öğretmen atamaları ne zaman olacak? Bakandan yeni açıklama

2020 Öğretmen atamaları ne zaman olacak? Bakandan yeni açıklama

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 8 Kasım 2019 tarihinde CnnTürk’te yayınlanan A’dan Z’ye programına telefonla bağlanarak canlı yayın konuğu oldu. Programın sunucusu Cem Seymen, 2020 öğretmen atamaları ne zaman olacak sorusu yöneltti. İşte bakan Selçuk’un öğretmen atamaları hakkındaki açıklaması.

A+A-

MEB Bakanı Ziya Selçuk, CNNTürk’te Cem Seymen’in sunduğu A’dan Z’ye programına canlı yayınına katıldı. Program sunucusu Cem Seymen Filandiya’da eğitim çok yüksek kalitede olduğunu Türkiye’de bu kalitenin ne zaman yakalayacağını sordu.

MEB Bakanı Ziya Selçuk ise, Filandiya'nın nüfusuna dikkat çekerek, Filandiya'nın toplam nüfusunu Türkiye’deki eğitim gören mülteciler kadar olduğunu söyledi.

2020 ÖĞRETMEN ATAMALARI NE ZAMAN OLACAK?

Cem Seymen, daha sonra Filandiya'daki eğitim sistemi sorularının ardından, öğretmen atalamarıyla ilgili binlerce mail tweet aldığını belirterek, bkan Selçuk’a Öğretmen atamaları ne zaman olacak diye sordu.

NET BİR DURUM YOK

Bakan Ziya Selçuk ise  öğretmen atamaları sadece milli eğitim bakanlığı düzeyinde olmadığını söyleyerek, bakanlar kurulu meselesi, kabine meselesi şuan için net bir durum yok." dedi.

HABERE YORUM KAT