1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Mark Zuckerberg’in ABD Başkan adayı aleyhindeki ses kayıtları basına sızdı!
Mark Zuckerberg’in ABD Başkan adayı aleyhindeki ses kayıtları basına sızdı!

Mark Zuckerberg’in ABD Başkan adayı aleyhindeki ses kayıtları basına sızdı!

Facebook CEO’su Mark Zuckerberg’ in ABD’nin demokrat başkan adayı Elizabeth Warren aleyhindeki ses kayıtları basına sızdı.

A+A-

Sosyal ağ Facebook’ un CEO’su Mark Zuckerberg’ in ABD’ de demokrat aday adaylarından Elizabeth Warren’ in başkan seçilmesinin “Şirket için çok kötü olacağını” söylediği ortaya çıktı.

ABD başkanı adayı senatör Elizabeth Warren, Facebook başta olmak üzere büyük teknoloji şirketlerinin monopol oluşturup, piyasaya hâkim oldukları gerekçesi ile anti tröst düzenlemelerine göre bu şirketlerin bölünmeleri çağrısı yapmıştı.

Zuckerberg, “ Doğru cevabın şirketlere savaş açmak olduğunu düşünen Elizabeth Warren gibi biri var. Eğer seçilirse yasal bir müdahaleye gireceğimiz ve kazanacağımız kanaatindeyim.  Hükümetimize karşı büyük bir dava açmak istemem ama biri sizin varoluşunuzu tehdit ediyorsa da gider savaşırsınız.” dedi.

Facebook’ ta her hafta çalışanların bana bir şey sormak istediği bir soru-cevap etkinliği yapıyorum, her türlü proje ve konuda düşündüklerimi açıkça paylaşıyorum. Bir süre önce bu soru cevaplardan birinin tam metni online olarak yayınlandı.

HABERE YORUM KAT