1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Bakan Hulusi Akar, Ermenistan’ın Kurduğu Kumpasta Boğulacağını Belirtti
Bakan Hulusi Akar, Ermenistan’ın Kurduğu Kumpasta Boğulacağını Belirtti

Bakan Hulusi Akar, Ermenistan’ın Kurduğu Kumpasta Boğulacağını Belirtti

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ermenistan’ın saldırılarına dair çok sert yorumlarda bulundu.

A+A-

Milli Savunma Bakanı, 24 Temmuz 2015 tarihinden beri yaklaşık olarak on yedi bin, bu sene ise toplamda bin dokuz yüz teröristin etkisiz hale getirildiği müjdesini verdi. Bakan Akar açıklamasında terörü bitirmeye kararlı olunduğunu da vurguladı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, çok sayıda komutan, bakan yardımcısı ile 15 Temmuz’u anmak için yapılan törene katıldı. Covid-19 tedbirleri kapsamında yapılan törende şehit yakınları ve gaziler de yer aldı.

Bakan Hulusi Akar, törende konuşma yaparak 15 Temmuz vesilesiyle milli iradeye dair mücadelede yer almış herkese sevgi ve şükranlarını iletti. Türkiye’nin tarih boyunca pek çok tehlikeye karşı başarılı adımlar attığının da altını çizdi.

Ayrıca Bakan Hulusi Akar, Azerbaycan-Ermenistan arasındaki yaşanan gerginliklere de dikkat çekti. Ermenistan’ın Azerbaycan’a karşı yaptığı saldırıları kınadığını ifade etti. Azerbaycan ile bir olduğumuzu ve yaşanan acının aynı zamanda bizim acımız olduğunu belirtti. Yapılan saldırılarla şehit olanlara Allah’tan rahmet dilediğini ve Azerbaycan halkına da başsağlığı dilediğini açıkladı. Sonuna kadar Azerbaycanlı silah arkadaşların yanında olduğunu da ekledi. Son olarak da Ermenistan’ın kendi kurduğu kumpasta boğulacağını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT