1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Mahmut Övür Kabine Değişikliği Hakkında Bilgiler Verdi
Mahmut Övür Kabine Değişikliği Hakkında Bilgiler Verdi

Mahmut Övür Kabine Değişikliği Hakkında Bilgiler Verdi

Sabah Gazetesi’nin usta yazarlarından biri olan Mahmut Övür, gündemdeki kabine değişikliği söylentilerini üzerine köşesinde bu konuya değindi.

A+A-

Değişiklik söylentilerini neden bu kadar gündemde olduğu hakkında soru işaretlerine cevap bulan Övür, muıhtemel yeni kabinenin nasıl oluşacağı hakkında da fikir beyanında bulundu.

Mahmut Övür hazırladığı köşe yazısına gündemin ne kadar hızlı değiştirildiğine dikkat çekerek başladı. İktidar ve muhalefet fark etmeksizin iki tarafın da bilinçli olarak gündemi değiştirme adımları attığını belirten Övür, sakinliğin “durağanlık” olarak nitelendirilmesi sebebiyle bu davranışların ortaya çıktığını belirtti.

Gündemi değiştirme hamlelerinde sıklıkla “kabine değişikliği” tezinin ortaya atıldığını kaleme alan yazar, konuyla ilgili bakanlardan fikir aldığını da belirtti.

Mahmut Övür yayımladığı yazıda, fikir aldığı bakanlardan birinin de kabine değişikliğini beklediğini ifade etti. Övür, temmuz ayında kabinenin iki yıllık süresinin dolması sebebiyle değişikliğin bir hayli mümkün olduğunu da belirtmeyi ihmal etmedi.

Değişikliğin olup olmayacağının ya da hangi isimlerin kabineye atanma ihtimalinin Erdoğan’dan başka kimse tarafından bilinmediğini yazısına ekleyen Övür, önümüzdeki günlerdeki gelişmelerin Adalet ve Kalkınma Partisi açısından kritik bir rol oynadığını savundu.

HABERE YORUM KAT