1. HABERLER

  2. Koronavirüs'te son durum! 21 Mart 2020 Can kaybı 21'e Vaka sayısı 943'e yükseldi!
Koronavirüs'te son durum! 21 Mart 2020 Can kaybı 21'e Vaka sayısı 943'e yükseldi!

Koronavirüs'te son durum! 21 Mart 2020 Can kaybı 21'e Vaka sayısı 943'e yükseldi!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs salgını hakkında son durumu açıkladı. Bakan Koca yaptığı açıklamada koronavirüs'ten can kaybının 21'e yükseldiğini açıklarken vaka sayısını ise 943 olarak duyurdu. İşte Kocanın son durum açıklaması

A+A-

Koronavirüs, Türkiye'de alınan tüm tedbirlere rağmen durdurulamıyor. Can kayıpları ve vaka sayısı her geçen gün artıyor. Bugün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs'ten ölüm sayısını ve vaka sayısına dair son durumu açıkladı.

Koronavirüs'te son durum!

"Son 24 saatte 2.953 ŞÜPHELİYE TEST yapıldı. 277’si POZİTİF ÇIKTI. Hasta sayımız 947’ye ulaştı. Yaşlı hastalarımızdan 12’sini KAYBETTİK. Bugüne dek toplam 21 can kaybımız var. Yaşlılarımızı uyaralım. Sokağa çıkma sınırlandırmasına uysunlar. Ölüm riski, yaş yükseldikçe çok artıyor."

BU GÜN ALINAN EK TEDBİRLER

65 yaş üstü vatandaşlara sokağa çıkma yasağı

Bugün alınan tüm tedbirlere ek İçişleri bakanlığı yeni genelgeler yayınladı. Yayınlanan genelgede 65 yaş üstü vatandaşlara sokağa çıkma yasağı uygulandığı duyuruldu.

Restoran, pastane ve lokantalar için yeni karar

İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine Corona virüs (Covid- 19) salgını ile mücadele kapsamında ek bir genelge daha gönderdi. Genelge ile içkili ve/veya içkisiz tüm lokanta ve restoranlar ile pastane ve benzeri işyerleri, bugün saat 24:00 itibariyle sadece paket servis, gel-al benzeri şekilde, müşterilerin oturmasına müsaade etmeden hizmet verecek.

 

 

HABERE YORUM KAT