1. HABERLER

  2. Koronavirüs nedeniyle OHAL mi ilan edilecek? İletişim Başkanı Açıkladı!
Koronavirüs nedeniyle OHAL mi ilan edilecek? İletişim Başkanı Açıkladı!

Koronavirüs nedeniyle OHAL mi ilan edilecek? İletişim Başkanı Açıkladı!

Sosyal medyada "Ohal ilan edilecek, Sokağa çıkma yasağı gelecek" söylentilerine Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan açıklama geldi. Altun, paylaşımların gerçeği yansıtmadığını dile getirdi.

A+A-

12 Mart'ta ülkemize giriş yapan ölümcül Koronavirüs salgını ile ilgili paylaşımlar sosyal medyada  tüm hızıyla devam ediyor. Ancak bu paylaşımlara kötü niyetli kişiler  çıkarlarını korumak için ve vatandaşa korku aşılamak için sürekli yalan haber dolaşıma sokuluyor.

Yapılan son yalan paylaşım ise yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarafından  yarın gerçekleştirilecek olan toplantıda "OHAL ilan edilecek!, sokağa çıkma yasağı uygulanacak" iddias paylaşımı sokuldu.

Bu haberi duyan vatandaşlar yeniden marketlere hücum ettim. 

PEKİ OHAL İLAN EDİLECEK Mİ? İLETİŞİM BAŞKANI AÇIKLAMA YAPTI"

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medyada hızla yayılan "Sokağa çıkma yasağı olacak, ohal ilan edilecek" söylentisi konusunda Anadolu Ajansına açıklama yaptı. Altun yaptığı açıklamada "Olağanüstü hal ilan edileceği, sokağa çıkma yasağı uygulanacağı ya da seyahat kısıtlamalarının getirileceği yönündeki söylentilerin gerçeği yansıtmadığını, bu tür kapsamlı kısıtlayıcı adımların gündemimizde olmadığını altını çizerek ifade etmek isteriz." ifade etti.

MARKETLERDEN AÇIKLAMA: STOK SORUNU YOK

Öte yandan, Market zincirleri açıklama üstüne açıklama yapıyor. Marketlerinde stok sorunu bulunmadıklarını dile getiriyor.

Kaynak: Sondakika.net.tr

Etiketler :

HABERE YORUM KAT