1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Japonya'da Hagibis Tayfunu Etkisi Devam Ediyor
Japonya'da Hagibis Tayfunu Etkisi Devam Ediyor

Japonya'da Hagibis Tayfunu Etkisi Devam Ediyor

Japonya'da Hagibis Tayfununun etkisi ile ülke hayalet şehirler ile başbaşa kaldı. Bir çok insanın tahliyesi ile devam eden Hagibis tayfunu yüzünden gökyüzü mosmor oldu.

A+A-

Çoğu fotoğrafçı ve doğa bilimci tarafından ilgi ile izlenen gökyüzü tayfunun gelişinden önce gözlemdi. Herkes tarafından ne kadar ilgi çeksede Hagibis Tayfununun habercisi oldu.

1 Kişi Hayatını Kaybetti

Japonya'da Hagibis Tayfunun meydana gelmesi üzerine 1 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Hagibis tayfunun gerçekleşmeden önce doğa fotoğrafçıları twitter gündemine oturdu. Havanın son derece farklı bir hal alması, bulutların şekil değiştirmesi ve gökyüzünün mosmor olması herkesin ilgisini çekti.

Su ve Gıda Sorunları Arttı

Japon vatandaşlara seslenen Japonya hükümeti şiddetli yağış nedeniyle nehirlerdeki suların arttığını ve su problemlerinin yaşanacağıBağlantı belirtildi. Nehirlere yakın yerlerde yaşayan insanlara tahliye emirlerine her an hazır olmalarına dair uyarılarda bulundu. Şiddetini yavaş yavaş artıran Hagibis Tayfunu toprak kaymaları ve elektrik kesintilerine neden oluyor.

 

HABERE YORUM KAT