1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. İbrahim Kalın Türkiye’nin Kovid-19 Sınavındaki Başarısı Hakkında Konuştu
İbrahim Kalın Türkiye’nin Kovid-19 Sınavındaki Başarısı Hakkında Konuştu

İbrahim Kalın Türkiye’nin Kovid-19 Sınavındaki Başarısı Hakkında Konuştu

Tüm dünyayı 2019 yılının aralık ayından beri etkisi altına almış olan Kovid-19’un en son uğradığı ülkelerden biri Türkiye olmuştu. Halen daha devam etmekte olan bu süreç hakkında Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın çeşitli açıklamalarda bulundu.

A+A-

    Tüm dünyayı 2019 yılının aralık ayından beri etkisi altına almış olan Kovid-19’un en son uğradığı ülkelerden biri Türkiye olmuştu. Virüsün başlangıcından itibaren alınan önlemler Türkiye’nin süreci başarılı bir şekilde sürdürmesine vesile olmuştu. Halen daha devam etmekte olan bu süreç hakkında Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın çeşitli açıklamalarda bulundu.

  Türkiye Yazarlar Birliği’ne ait olan sosyal medya hesabının canlı yayınına konuk olan İbrahim Kalın yeni çıkarmış olduğu kitapla ilgili konuştu. Kitabının ismi ve içeriği hakkında derin bir sohbet başlatan Cumhurbaşkanı Sözcüsü, sosyolojik ve felsefi çıkarımlar yapmayı da ihmal etmedi. Programın ilerleyen dakikalarında sunucu tarafından Kovid-19 ile ilgili sorulan soruya cevap veren İbrahim Kalın, Türkiye’nin başarısına dikkat çekti.

  İbrahim Kalın Kovid-19 ile ilgili demecine Türkiye’nin, Kovid-19 sınavını başarılı olarak veren birkaç ülkeden biri olduğunu belirterek başladı. Konuşmasının devamında bu başarı hikayesinin ardında halk ve milletin büyük rolü olduğuna değindi. Konulan tedbirlerin hızlı bir şekilde benimsendiğini ve ciddiyetle uygulandığını ifade eden Kalın, bu anlayışın kolektif başarı hikayesine zemin hazırladığını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT