1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Hırsızlara ağızlarının payını verdiler: iki kadından hırsızlara unutulmayacak ders
Hırsızlara ağızlarının payını verdiler: iki kadından hırsızlara unutulmayacak ders

Hırsızlara ağızlarının payını verdiler: iki kadından hırsızlara unutulmayacak ders

Arjantin’de çalışan iki mağaza çalışanı kadın, iki hırsıza dayak attı. Yaşanan kavga sonucunda iki hırsız korkudan ne yapacaklarını şaşırdı.

A+A-

 Arjantin’in Bahia şehrinde yaşanan olay; mağazaya giren iki hırsızın market çalışanı kadınlara silah çekmesiyle başladı. Kayıt edilen görüntülerde market çalışanlarından birinin hırsızlardan birini çekiştirdiği ve ittirdiği kayıtlara geçirildi.

O esnada içerideki karışıklığı gören diğer silahlı hırsız,arkadaşına yardıma gideceği esnada diğer mağaza çalışanı o hırsızın peşinden gitti ve karışıklığa dahil oldu.Silahlı hırsız arkadaşına yardım edemeyeceğini anladığında çözümü kendisini dışarı atmakta buldu ve çıkarken havaya ateş açarak diğer arkadaşının kurtulmasına yardımcı oldu ve iki hırsız birlikte hızlıca olay yerinden kaçarak uzaklaştılar.

Olay sonrası yerel gazetelere konuşan mağaza çalışanı Antonela, "İki adam markete girerek ‘Paraları ver! Paraları ver!’ diye bağırarak silahı gösterdi. Onlara bir şeyleri kırmamalarını, istediklerini vereceğimizi söyledik. Sonra aniden soyguncuyu tutarak arkaya doğru sürükledim.

Diğer soyguncu, arkadaşını bırakmamı yoksa beni vuracağını söyledi. Birkaç el silah sesi duydum ve vurulduğumu sandım. Ardından koşarak kaçtılar. Neden böyle bir şey yaptığımı bilmiyorum. Bu delilikti" dedi.

Polis, hırsızlar arıyor.

 

HABERE YORUM KAT