1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Hakaret İçeren Paylaşım Yapan Kişi FETÖ Sanığı Çıktı
Hakaret İçeren Paylaşım Yapan Kişi FETÖ Sanığı Çıktı

Hakaret İçeren Paylaşım Yapan Kişi FETÖ Sanığı Çıktı

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve ailesi ile ilgili sosyal medyada hakaret içeren paylaşımda bulunan şüphelinin, FETÖ davasının firari sanığı olduğu ortaya çıktı.

A+A-

Hazine ve Maliye Bakanı’nın tekrar baba olmasına özgü yapılan haberin altına hakaret içeren paylaşımda bulunan şüpheli hakkında araştırma yapıldı. Şüphelinin FETÖ’de görev aldığı ve davanın da firari sanığı olduğu belirlendi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a ve ailesine sosyal medya üzerinden hakaret içeren paylaşımda bulunan kişi ya da kişilere dair Emniyet Genel Müdürlüğü çalışmalarını devam ettirdi. Sosyal medya aracı olan Twitter üzerinden Bakan Albayrak ve ailesine dair kötü paylaşımda bulunduğu saptanan Onur İ’nin Konya’daki bir FETÖ davasının firari sanığı olduğu da ortaya çıktı. Şu an da Almanya’da bulunduğu öğrenilen sanık için iade talebinde bulunacağı, olmamasın durumunda kırmızı bültenle aranacağı öğrenildi.

Sanık Onur İ’nin FETÖ’de etkili şekilde görevde bulunduğu Selçuklu’da imamlık yaptığı, terör örgütüne para verdiği ve FETÖ’nün darbe girişiminden bir süre sonra yakalama kararının çıktığı da öğrenilen diğer bilgiler arasında yer aldı. Konya merkezli FETÖ davasındaki şüphelilerden olan Onur İ’nin Türkiye’de bulunmadığı ve diğer zanlılarla yurt dışına kaçtığı bilgisi de iddianamede yer aldı.

 Hakaret içeren paylaşıma yönelik İçişleri Bakanı da Twitter üzerinden kişinin yurt dışında olduğunu ve çocuklara böyle kötü bir dünya bırakılmayacağını yazdı.

HABERE YORUM KAT