1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Filistin’de İsra Garib cinayetinin gerçeklerini Adli Tıp ortaya çıkardı
Filistin’de İsra Garib cinayetinin gerçeklerini Adli Tıp ortaya çıkardı

Filistin’de İsra Garib cinayetinin gerçeklerini Adli Tıp ortaya çıkardı

Filistin'de ikamet eden 21 yaşındaki genç İsra Garib, 22 Ağustos'ta şüpheli bir şekilde vefat etmişti. Bu üzücü olay Filistin kamuoyu tarafından günlerce konuşulmuştu. İsra Garib, olayının gerçeklerini Adli Tıp kurumu ortaya çıkarttı.

A+A-

Filistin'in Beytüllahim kentinde yaşamını sürdüren ve güzellik merkezinde iş yapan 21 yaşındaki İsra Garib, 22 Ağustos'ta nedeni çözülemeyen bir biçimde vefat etti.

İsra’nın eniştesi ve abisi zamanla çelişkili fadelerde bulundu. İlk başta kalp krizinden dolayı vefat ettiğini söylediler, hemen sonrasında açıklamalarını değiştirip evlerinin balkonundan aşağıya düşerek vefat ettiğini belirttiler. Eniştesi daha sonra bir farklı ifade de  daha bulunarak İsra’ya aşık bir cinin ona musallat olduğunu iddia etti.

İsra’nın vefatından 20 gün sonra adli tıp raporu çıktı. Bu rapora göre İsra ne balkondan düşmüştü ne de kalp krizi geçirmişti.

Filistin Başsavcısı Ekrem Hatip, yapmış olduğu ifade de, İsra isimli genç kızın darp ve şiddetten dolayı şiddetli solunum yetmezliğinden vefat ettiğini bildirdi.

Adli tıp raporunda, İsra isimli genç kızın darptan dolayı gözünün altının  morardığı, göğüs kafesinde incinme olduğu, baş tarafında kırıklar ortaya çıktığı bilgisi yer aldı.

HABERE YORUM KAT