1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Ekrem İmamoğlu, Halk ekmeğe gelen zam için “Fiyat düzenlemesi var” dedi
Ekrem İmamoğlu, Halk ekmeğe gelen zam için “Fiyat düzenlemesi var” dedi

Ekrem İmamoğlu, Halk ekmeğe gelen zam için “Fiyat düzenlemesi var” dedi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine zamlarla başlayan Ekrem İmamoğlu, bu zamlara geçtiğimiz gün bir yenisini ekledi. İmamoğlu, İstanbul Halk Ekmek fiyatlarına yüzde 40 varan zam yaptı. Başkan İmamoğlu, yapılan zamlar için “Fiyat düzenlemesi var” dedi.

A+A-

Ekrem İmamoğlu’nun zamlardan Halk Ekmek'te de nasibini aldı. İstanbul Halk Ekmek fiyatlar yüzde 40'a varan oranlarla zamlandı.

GAZETECİLER ZAMLARI SORDU

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda bir takım incelemelerde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’na gazeteciler, İstanbul Halk Ekmeğe gelen zammı sordu. Başkan İmamoğlu ise normal ekmeğe bir zam olmadığını belirterek, “Fiyat düzenlemesi var" dedi.

İmamoğlu gazetecilere yaptığı açıklamasında İstanbul’a hizmet etmek istediğini söyleyerek, “Yoğun tüketilen kalemlerde zam yapılmaması konusunda karar vermiştik. Ama diğer bazı özel ürünlere ya da birtakım özel çalışılan ürünlere de 'zam yapılabilir' diye bir karar verilmişti. O uygulamaya geçecekti bugünlerde. Listeyi istedim kendilerinden. Ama dediğim gibi normal ekmekle ilgili zammımız şimdilik yok.'' Dedi.

İmamoğlu’nun şimdilik zam yok açıklaması, ilerleyen günlerde diğer kalemlere de zam geleceğinin sinyalini verdi.

HABERE YORUM KAT