1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Ekrem İmamoğlu, “Bedeli ne olursa olsun orası İstanbul halkının olacak” dedi
Ekrem İmamoğlu, “Bedeli ne olursa olsun orası İstanbul halkının olacak” dedi

Ekrem İmamoğlu, “Bedeli ne olursa olsun orası İstanbul halkının olacak” dedi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 4 Ekim Hayvanları Koruma günü nedeni ile Fatih’ de bulunan Hayvan Aşılama ve Tedavi Ünitesi ziyareti sırasında basının sorularını yanıtladı.

A+A-

TCDD’nin Haydarpaşa ve Sirkeci garlarında bulunan depoların kiralama ihalesinin ikinci aşamasında İBB şirketler birliği ile beraber Okçular Vakfı’nın eski genel müdürüne ait şirket ile yarışacak olmasını şöyle değerlendirdi.

“Elbette her tüzel kişiliğin bu ihaleye katılma hakkı var. En başta söylediğim gibi biz bugün ihaleye kabul edildik. İhaleye girdik ve ihaleyi almak için elimizden gelen çabaları gösterdik. 16 milyon insan adına ihalede ikinci aşamaya da girip pazarlığa dâhil olacağız. TCDD genel müdürünün bizi neredeyse hafif bir tehdit ile ‘girmesi yanlış, rekabeti bozar’ sözleri ile tehdit etmesini bir türlü anlayamadım. Ulaştırma Bakanı’nın derhal bunu sorgulaması lazım.” dedi.

Bundan sonra bu olayın takipçisi olacaklarını söyleyen Ekrem İmamoğlu, “Devletin ve kamunun en değerli iki noktasının tekrar kamunun olması için mücadele ettiklerini, ihaleyi aldığımız zaman da İstanbul halkına kültür ve sanat adına hizmet edecek noktalar haline gelecek. İtirazlar bizi ilgilendirmiyor.” dedi.

HABERE YORUM KAT