1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Ekrem İmamoğlu, sokağa çıkma yasağını eleştirdi! İBB olarak ne yapacağımızı bilmiyoruz
Ekrem İmamoğlu, sokağa çıkma yasağını eleştirdi! İBB olarak ne yapacağımızı bilmiyoruz

Ekrem İmamoğlu, sokağa çıkma yasağını eleştirdi! İBB olarak ne yapacağımızı bilmiyoruz

İçişleri bakanlığını koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı ilan etmesini değerlendiren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, alınan kararı eleştirerek, “Arzu ettiğimiz bir sokağa çıkma yasağı olmadı” dedi.

A+A-

İçişleri Bakanlığı'nın alelacele 31 ildeki sokağa çıkma yasağı kararıyla ilgili günlerdir sokağa çıkma yasağı uygulansın diyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan ilk açıklama geldi.

Twitter hesabından bir video yayınlayan İmamoğlu; Kıymetli vatandaşlarımız arzu ettiğimiz bir sokağa çıkma yasağı olmadı. Biz bunun en az 1 hafta 2 hafta olmasını gerekliğini bilim kurulu üyelerini ilettiği üzere sizlerle paylaşıyorduk.  Bugün iletilen bakanlığın kararı 2 günlük sokağa çıkma yasağı. Detaylarıyla ilgili hiçbir kurumun hiçbir net bir bilgisi bulunmuyor.  Bu tabi bizim açımızdan üzücü. Hâlbuki bunu simülasyonu yapılmalıydı. Biz bu uyarımızı yapmıştık. Yarın hangi kurumun hangi konularda vazifeli olduğu iletilmiş değil.  Bu konuda çalışmalar yapıldığı söylendi. Bizde bekliyoruz.  Tabi belediyeleri dikkate alan bir devlet yapısıyla daha doğru bir karar alınabilirdi. Buna üzgünüz ama lütfen sakin olunuz. ” dedi.

İŞTE İMAMOĞLU'NUN O VİDEOSU VE AÇIKLAMASI

 

HABERE YORUM KAT