1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Barış Pınarı Harekatlı 29 Ekim Mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Barış Pınarı Harekatlı 29 Ekim Mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Barış Pınarı Harekatlı 29 Ekim Mesajı

AK Parti Genel Başkanı ve Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde birlik ve beraberlik mesajları verdi.

A+A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için yayınladığı mesajda, Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan tüm vatandaşların bayramını kutlayarak herkesi tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyetin kuruluşunun 96’ıncı yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm İstikbal Harbi’ni saygıyla andı.

O dönem şartlarıyla böylesine güzel bir ülkeyi kurmanın hiç de kolay olmadığının altını çizen Erdoğan, “Türkiye Cumhuriyeti, verdiği bağımsızlık mücadelesiyle milli iradesinin peşinden gitmiş ve hakkını sonuna kadar savunmuştur. Önümüzdeki sene kuruluşunun 100’üncü yıl dönümünü kutlayacağımız  Büyük Millet Meclis'imizde görev yapmış, ülkemizin her alanda kalkınmasına katkı sağlamış tüm milletvekillerimize teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Asırlar boyu onlarca mücadeleye ev sahipliği yapmış, dünyanın en güzide topraklarında bağımsız bir şekilde yaşayabildiğimiz için önce bu hedefte mücadele verenlere saygı ve şükranlarımı sunuyor, sonra da Yüce Allah’a niyaz ediyorum. 100 yıl öncesinde olduğu gibi, günümüzde de yürütülen bağımsızlık mücadelesi veriyoruz. Barış Pınarı Harekatı, ülkemizin yürüttüğü bağımsızlık mücadeleleri arasındadır ve bu doğrultuda hak yerini bulana kadar durmayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT