1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan TRT WORLD Forum’a katılacak!
Cumhurbaşkanı Erdoğan TRT WORLD Forum’a katılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan TRT WORLD Forum’a katılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da pazartesi günü düzenlenecek olan TRT World Forum’da konuşma yapacak. Barış Pınarı Harekâtı’na 120 saatlik ara verilmesinin ardından TRT World forum'da konuşma yapacak Erdoğan'ın küresel ve bölgesel konulara değineceği düşünülüyor.

A+A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TRT World Forum’da, farklı yerlerden katılacak olan küresel liderlere, akademisyenler ve gazetecilere konuşma yapacak. Dünya gündeminin de takip edeceği bu konuşmada, nasıl bir süreç izlendiğini ve bu sürecin nasıl antlaşma düzeyine gelindiğini, bundan sonraki süreçte nasıl yollar izleneceğine değineceği belirtiliyor.
Erdoğan'ın resmi programında değişiklik yaparak TRT World Foruma katılımı eklendi. Erdoğan, Tokyo'da gerçekleşecek taç giyme törenine katılımın son gelişmeler üzerine iptal etmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağı TRT World Forum etkinliği pazartesi günü açılacak ve 2 gün sürecek. Foruma farklı ülkelerden katılacak olan akademisyenler, eski devlet başkanları, bakanlar katılacak. Suriye’de gerçekleşen son olaylar ve Türkiye ile ABD arasında gerçekleşen antlaşma programda yoğun bir şekilde ele alınacak. Forumda milliyetçiliğin yükselişi, ticaret savaşı, Avrupa Birliği ve işbirliği gibi konular oturumlarda yer alarak tartışmaların bir parçası olacak.

HABERE YORUM KAT