1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan İdlib'e 50 konut sözü verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan İdlib'e 50 konut sözü verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan İdlib'e 50 konut sözü verdi

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye İç Savaşı esnasında barış getirdiği en önemli şehirlerden biri olan İdlib, yeniden yaşama elverişli hale gelmeye başlıyor. Türk halkı ve hükumeti tarafından yapılan bağışlar sayesinde şehir yeniden kurulacak ve eskisinden daha iyi bir hale gelecek.

A+A-

Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı’nın İdlib’i daha iyi bir hale getirmek için düzenlediği toplantıda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu aracılığıyla bir müjde daha verildi.

Telefonla toplantıya katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye’nin kuzeyinde, özellikle İdlib’de inşa edilmekte olan konutlarla ilgili görüşlerini paylaştı. Şehri daha iyi hale getirmek için verilen mücadeleler hakkında konuşan Erdoğan, sivil toplum kuruluşlarını emekleri ve inançları için tebrik etti. Bunun yanında projeler için yapılmış ve yapılmakta olan yardımların kabul olmasını diledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının devamında hedeflenen konut sayısına yaz mevsimi içerisinde ulaşılmasını planladıklarını belirtti. Hedefin üzerine çıkılmasını umduklarını belirten cumhurbaşkanı Erdoğan, Süleyman Soylu’nun 20 konut sözü olduğunu ve kendisinin de 50 konut sözü verdiğini dile getirerek müjdeyi verdi.

HABERE YORUM KAT