1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Corona Mezarlığı Herkesi Korkuttu
Corona Mezarlığı Herkesi Korkuttu

Corona Mezarlığı Herkesi Korkuttu

Covid-19’un bulaşıcılığı tüm dünyayı etkisi altına alırken Irak’ta da ölüm haberleri gelmeye devam ediyor. Irak’ın ileri gelen yöneticileri art arda devam eden ölümler ile mücadele edebilmek için çölün ortasına kocaman bir mezarlık inşa etti. Mezarlığın görüntüleri herkesin tüylerini diken diken yaptı.

A+A-

Covid-19’un bulaşıcı etkisi bir nebze de olsa azalırken birçok yerde de normalleşme hareketleri başladı. Bir taraftan büyük bir hızla aşı bulma çabaları yapılıyor.

Diğer bir taraftan ise normalleşme hareketlerinin başlamasına rağmen ölüm haberleri gelmeye devam ediyor. Ölüm haberlerinin büyük bir hızla gelmeye devam ettiği yerlerden biri de Irak. Ölü sayılarının artışı sebebiyle İran yetkilileri çöle kocaman bir mezarlık yaptırdı.

Corona sebebiyle ölü oranı artış gösterirken Irak’taki yetkililer de çözüm aramaya başladı. En sonunda çözümü Necef’te bulunan çöle mezarlık yapmakla buldu. Mezarlığın yayınlanan fotoğrafları herkesin ürpermesine sebep oldu.

Çölün ortalarında bulunan mezarlığın büyütülmesi için yapılan çalışmanın da devam ettiği görüldü.Corona sebebiyle yaşanan ölümlerin bin 660’a vardığı vaka sayısının ise 43 bin 262’ye çıktığı da kaynaklardan öğrenilen bilgiler arasındaydı.

HABERE YORUM KAT