1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CHP kongrelerinde son durum!
CHP kongrelerinde son durum!

CHP kongrelerinde son durum!

CHP'de 2019 kasım ayı başında başlatılan kurultay takvimi çerçevesinde bugüne kadar 716’dan fazla ilçede kongrelerini gerçekleştirildi. Bu ilçeler içerisinde İstanbul’un Pendik, Tuzla ve Kartal ilçeleri de kongreler tamamlandı.

A+A-

Kuruluşundan bu yana 36 olağan ve 18 olağanüstü kurultay gerçekleştiren CHP'de, 2020 Nisan ayı ortalarında yapılması planlanan 37. Olağan Kurultay takvimi süreci işliyor.

CHP,  PENDİK, TUZLA VE KARTAL’DA KONGRELERİ TAMAMLANDI

CHP Türkiye’nin 973 ilçesinden 716'sında seçimlerini  tamamlandı. Kongreleri tamamlanan ilçeler arasına Pendik, Tuzla ve Kartal’da yer alıyor.

PENDİK

Pendik’te konreye çift listeyle gidildi. Mevcut ilçe başkanı Doğan Çakmak, partili arkadaşı Avukat İsa Öztürk ile yarıştı. Doğan Çakmak aldığı 221 oyla yeniden ilçe başkanlığını kazandı.

TUZLA

CHP Tuzla İlçe kongresi İdris Güllüce Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Mevcut ilçe başkanı Hasan Uzunyayla seçimlerde aday olmazken, kongreye tek listeyle gidildi.Avukat Eren Ali Bingöl, CHP Tuzla’nın yeni başkanı oldu. 

KARTAL

Kartal’da da çift listeyle kongreye gidildi. Özkan Özdemir ve Efendi Argunşah arasında kıyasıya bir yarış gerçekleşti. Yapılan seçimlerde kullanılan oylara göre;  Özkan Özdemir 160 oy alırken, Efendi Argunşah 240 oy alarak CHP Kartal’ın yeni İlçe Başkanı oldu.

HABERE YORUM KAT