1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Cem Yılmaz, ilk kez Ozan Güven hakkında konuştu: Yaşananlardan dolayı üzgünüm
Cem Yılmaz, ilk kez Ozan Güven hakkında konuştu: Yaşananlardan dolayı üzgünüm

Cem Yılmaz, ilk kez Ozan Güven hakkında konuştu: Yaşananlardan dolayı üzgünüm

Cem Yılmaz, yakın arkadaşlarından olan Ozan Güven’in kız arkadaşına şiddet uyguladığı iddiası için ilk kez konuştu.

A+A-

Türk televizyon ve tiyatro oyuncusu Ozan Güven’in kız arkadaşı Deniz Bulutsuz’a evinde saatlerce şiddet uyguladığı haberleri duyulmuştu. Herkesin tepkisine sebep olan Ozan Güven’e yönelik bir paylaşım da yakın arkadaşı ünlü komedyen Cem Yılmaz’dan geldi.

Günlerdir Ozan Güven’in kız arkadaşını darp ettiği söylentilerine bir şey demeyen Cem Yılmaz bugün konuyla ilgili paylaşımda bulundu.

Twitter üzerinden paylaşımda bulunan Cem Yılmaz, tarafsız olduğunu belirtti. Paylaşımında kadına şiddet konusunda bir tarafta yer almak diye bir duruşunun olmadığını yazdı. Bu konunun tartışmaya kapalı olduğunun da altını çizdi. Arkadaşı için bir şeyler söylemesi isteklerini anladığını ama konuyla ilgili üzülmesi haricinde bir hali olmadığını dile getirdi.

Bu konuların hassas olduğunu ve sosyal medya aracılığıyla konunun altını çizmek istememesinin başka kötü duygularla birleştirip linç edilmeye çalışıldığını açıkladı. Her şeyin iç içe girdiğini ve yaşananlardan dolayı üzgün olduğunu da ifade ederek sözlerini noktaladı.

Ünlü oyuncu Ozan Güven’in sevgilisi ile arkadaşlarının yanında gerginlik yaşamışlardı. Gecenin sonunda ise Güven’in sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiası haberleri yapıldı. Bulutsuz’un darp raporunda vücudunda çeşitli morluklar olduğu ve gözünün de kan topladığı tespit edildi.

HABERE YORUM KAT