1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Hande Yener, Demet Akalın İle Barışmasına Yönelik Açıklamada Bulundu
Hande Yener, Demet Akalın İle Barışmasına Yönelik Açıklamada Bulundu

Hande Yener, Demet Akalın İle Barışmasına Yönelik Açıklamada Bulundu

Ünlü şarkıcı Hande Yener, uzun zaman sonra barıştığı Demet Akalın hakkında konuştu.

A+A-

Pop müziğinin sevilen sanatçılarından Hande Yener, pandemi dönemi yaptıklarını paylaştı. Yener, annesiyle yaşadığı için pandemi zamanında çok özen gösterdiğini belirtti. Mümkün olduğunca dışarıya çıkmadığını ve her şeyi kendinin yaptığını açıkladı. Saçından mainükür pedikürüne kadar her şeyi kendisinin yaptığını belirtti. Bundan sonra da aldığı karar ile imajını kendisinin yapacağını paylaştı.

  Yener, uzun süredir küs olduğu Demet Akalın ile barışmasına yönelik de samimi açıklamalarda bulundu. Barışmalarına rağmen görüşememeleri konusunda şartlar gereği hiçbir şeyin görüşmeye imkan vermediğini belirterek espri yaptı.

  Ünlü şarkıcı Hande Yener, 2016 senesinde kendisine rahatsız edici mesajlar atan Recep G. isimli kişiden şikayetçi olmuştu. Güzel şarkıcıyı takıntı haline getiren hayranı tekrar ortaya çıkmıştı. Recep G. isimli kişi Yener’in evine gizlice girmişti. Eve izinsiz giren takıntılı hayrana en sonunda dava da açıldı.

  Hande Yener, ilk olarak Oğuzhan Koç’un yaptığı gibi sosyal medya hesabını da pasife aldı. Ünlü şarkıcı, İnstagram’daki bütün fotoğraflarını silerken profil fotosunu da kaldırdı. Yener’in neden sosyal medyadan uzaklaştığı sorusu ise henüz cevap bulmadı.

HABERE YORUM KAT