1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz İle Ayrılık Nedeni Olarak Ozan Güven’in Gösterilmesine Patladı
Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz İle Ayrılık Nedeni Olarak Ozan Güven’in Gösterilmesine Patladı

Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz İle Ayrılık Nedeni Olarak Ozan Güven’in Gösterilmesine Patladı

Cem Yılmaz’ın arkadaşı Ozan Güven’in platonik aşkı sebebiyle ayrıldığı iddialarına Serenay Sarıkaya isyan etti.

A+A-

Cem Yılmaz ile ilişkisi çok konuşulan Serenay Sarıkaya çok sinirlendi. Cem Yılmaz ile ayrılığının Ozan Güven’in kendisine karşı duyduğu platonik aşk olduğu iddiaları dolaşmaya başladı. İddialardan sıkılan güzel oyuncu sosyal medya üzerinden olay üzerine uzun bir açıklama paylaşımında bulundu.

Seranay Sarıkaya, İnstagram’da yaptığı açıklamada üzerine çok fazla gelindiğini, sesi çıkmıyor diye bu kadar da ileri gidilemeyeceğini yazdı. Bütün bunların da sonunun gelmediğini, bir türlü bitmediğinden yakındı. Daha biri hallolmadan yeni bir şeyin hazırda beklediğini ifade etti. Mesleğinin bedelleri olduğunu, ünlü olduğu için normal sayıldığını, ismi olduğu için çok daha fazla okunduğu tarzındaki mesajlardan da bıktığını açıkladı. Bu tarz mesajları da asla kabul etmediğini sadece olay büyümesin diye konuşmadığını belirtti.

Sınırların çok fazla aşıldığını, insanlara iftiralar atmanın ne kadar kolay olduğunu yazdı. Üstüne tüm varsayımların da gerçekmiş gibi uzun yıllar üstüne yapışmasının tamamen saçmalık olduğunu dile getirdi. Her şeye rağmen de kendisinin de bir insan olduğunu, duygularının bulunduğunu vurguladı. Sırf sanatçı diye neden isminin her geçtiği yerde bir entrika bulunduğunu da sordu.

HABERE YORUM KAT