1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Ozan Güven Sevenlerini Kızdırdı
Ozan Güven Sevenlerini Kızdırdı

Ozan Güven Sevenlerini Kızdırdı

Ünlü oyuncu Ozan Güven’in kız arkadaşına şiddet uyguladığı iddia edilmişti. Kız arkadaşı Deniz Bulutsuz’un yüzünün morarmış olduğu fotoğrafları ortaya çıktı.

A+A-

Türk oyuncu Ozan Güven kız arkadaşıyla büyük ses getirecek şekilde ayrıldı. Kız arkadaşı Deniz Bulutsuz, Güven’in kendine şiddet uyguladığını belirterek şikayetçi oldu.

Sözcü Gazatesi’nden alınan haberlere göre Ozan Güven ve kız arkadaşı Deniz Bulutsuz, dışarıda yemek yemenin ardından yakın arkadaşlarına gitti. Muhabbet sırasında konu Deniz Bulutsuz’un eski sevgilisine geldi. Yapılan iddialara göre Güven arkadaşlarının yanında Bulutsuz’a zamanında demek ki çok iyi s… gibisinden bir ifade de bulundu. Gecenin sonunda arkadaşlarının evlerinden ayrılan ikili eve gittiler. Bulutsuz, arkadaşlarının yanında Güven’in söylediklerinden rahatsız olduğunu belirtti. Güven, bunun üzerine bağırmaya başlayıp sağa sola eşyaları fırlattı. Bulutsuz, kırılan eşyalardan abajuru almaya çalışırken çene tarafından yaralandı.

Yaşanan olaylar üzerine Bulutsuz evden çıkmaya çalıştı fakat Ozan Güven engel oldu. Bulutsuz, Güven’in saçlarından tutarak kendisini savurduğunu ve bu yüzden merdivenlerden düştüğünü iddia etti. Kanlar içinde kalarak yalın ayak şekilde evden çıkabildiğini de ifade etti. Sonrasında evin yakın taraflarında Güven’in şoförüyle denk geldiğini ve onun sayesinde yakın bir arkadaşının evine gidebildiğini verdiği dilekçede yazdı. Evdeki kameraların ve cep telefonların incelenmesi ile gerçeklerin açığa çıkacağı savcılık tarafından bildirildi.

HABERE YORUM KAT