1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Eski Oyuncu Tolga Karel Samimi Açıklamalarda Bulundu
Eski Oyuncu Tolga Karel Samimi Açıklamalarda Bulundu

Eski Oyuncu Tolga Karel Samimi Açıklamalarda Bulundu

Yaprak Dökümü dizisiyle ünlenen Tolga Karel, tır şoförlüğü yapmaya başlamıştı. Hayatında tekrar birtakım değişiklikler yapmaya karar verdi.

A+A-

Yaprak Dökümü dizisinde adını duyuran eski oyuncu Tolga Karel, Survivor gibi programlara da katılmıştı. 2016 senesinde karar alarak yaşamını değiştirmiş ve tır şoförlüğüne başlayarak Amerika’ya yerleşmişti. Şimdilerde ise şoförlüğün yanında balıkçılık yapmaya karar verdiğini duyurdu.

Çocuklarının geleceğinin daha sakin ve huzurlu geçmesi için Florida’ya taşınacağını belirten eski oyuncu 3 çocuk sahibi. Amerika’ya taşınıp tır şoförlüğüne başlayan Karel mesleğiyle ilgili ve Amerika’daki sağlık sistemine dair açıklamalarda bulundu.

  Geçen ay böbreklerini üşüttüğünü, hastaneye gittiğini ve röntgen istediğini belirtti. Röntgen için 3.500 dolar istediklerini yani yaklaşık 25 bin TL olduğunu anlattı. Bunun üzerine Karel, böbreğini çektikten sonra kendilerinde kalmasının daha iyi olacağını söylediğini dile getirdi. Bu parayı veremeyeceğini, ailesini korumak için yaklaşık bir aydır zaten tırda yaşadığını ifade etti. Dışarıda çalışıldığı için ne kadar dikkatli olunursa olsun riskin bulunduğunu açıkladı.

  Eski oyuncu, insanların burada işlerini kaybettiklerini ve zor durumda kaldıklarından bahsetti. Kendisinin işi var diye dua ettiğini, eşinin bir yıldır çalıştığı yerden çıkarıldığını paylaştı. New York’ta kısa mesafe işi olarak koronavirüsten ölen 12 kişiyi taşıdığını da paylaştı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT