1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Babasının küllerini oje yaptı!
Babasının küllerini oje yaptı!

Babasının küllerini oje yaptı!

İngiltere’de yaşayan ve yakın zamanda babasını kaybeden 26 yaşındaki Charlotte Walton, düğün gününde babasını yanında hissedebilmek için yaptığı hareket ile herkesi şaşırttı.

A+A-

Babasına konulan kanser teşhisinden sonra Charlotte Walton, düğün hazırlıklarını hızlandırmaya başladı. Ne yazık ki babasının ömrü kızının düğününü görebilecek kadar uzun sürmedi.

Babasının ölümünden sonra Charlotte Walton, “Babama kanser teşhisi konduğunda hazırlıkları daha da hızlandırmamız gerektiğini biliyorduk. Böylelikle ben evlenirken yanımda olabilecekti. Ben büyük bir babanın kızı olarak yetiştim hepimiz gibi. Babamdan bir şey istediğimiz zaman önce bizi reddederdi sonra dayanamaz ve onay verirdi. Babam verdiği savaşı kaybettiğinde kalbim çok kırıldı, çünkü bizim evlenirken yanımızda olmayı ve görmeyi çok istiyordu.” dedi.

Charlotte Walton, babasının ölümünden sonra yanında hissetmek isteyince küllerini düğünde yaptırdığı manikürüne ekletti. Walton bunu yapınca babasını yanında hissettiğini söyledi. Törenden sonra tırnaklarını koruyarak evine astığını da ekledi.

HABERE YORUM KAT