1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Almanya’da tek başına yaşayan yaşlı adam 8 yıl sonra ölü bulundu
Almanya’da tek başına yaşayan yaşlı adam 8 yıl sonra ölü bulundu

Almanya’da tek başına yaşayan yaşlı adam 8 yıl sonra ölü bulundu

Bild gazetesinde manşet olan habere göre, Kuzey Ren Vestfalya eyaletinin Münster Kenti civarında bulunan Senden’de köpeği ile tek başına yaşayan Heinz H. İsimli emekli Alman, 2011 yılında evinde hayatını kaybetti. Heinz H.’ Nin 8 yıl boyunca, öldüğünün kimse farkına varmadı.

A+A-

Bu süre boyunca cansız bedeni evinde artık iskelete dönüşmüş olarak bulundu. Köpeğin de açlıktan sahibi ile beraber evin içinde ölü bulundu.

10 gün önce 7 katlı apartmanın bodrum katında çıkan yangın sebebi ile bina tahliye edilmeye başlandı. Görevliler, ikinci katta oturan Heinz H.’ nin kapısının açılmaması üzerine kapıyı zorlayıp içeri girdi ve emekli Alman’ın iskeleti ile karşılaştı.

Heinz H.’nin evinde inceleme başlatıldı, otopsi sonucunda emekli Alman’ın 8 sene önce öldüğü ve cesedin bunca zamandır kendi kendine çürüyerek sadece iskeleti kaldığı belirlendi. Bir insanın bunca yıl ölü olup fark edilmemesi üzerine savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

Adamın bankaya verdiği otomatik ödeme talimatlarından dolayı faturalar düzenli ödendiği için kimsenin bir şey fark etmediği tahminler arasında. Otopsi sonucunda çok uzun süre geçtiğinden dolayı suç unsuru bulamadıklarını bildirdi.

Komşusu olan Angelika H. yaptığı açıklamada, “ Heinz H.’yi köpeğini gezdirirken görüyordum, çok zayıflamıştı. Bir süre sonra hiç görmemeye ve endişelenmeye başladım. Ama kimse beni dinlemedi. Kapısının önünden geçerken ağır bir koku geliyordu, ev sahibi olan firmaya iletildi ama firmada üstünde durmadı. Sağlık sigortasını aradım gizlilik politikası nedeniyle bilgi alamadım. Polislere bildirdim, geldiler o esnada başka bir komşumuz ‘Münster’e gitti o’ diyince polislerde gitti.” dedi.

HABERE YORUM KAT