1. HABERLER

  2. YEREL

  3. Yanan Servis Otobüsünde 44 Yaralı
Yanan Servis Otobüsünde 44 Yaralı

Yanan Servis Otobüsünde 44 Yaralı

Aydın ili Sultanhisar ilçesinde, köpek birden önüne çıkınca ani dönüş yapan servis otobüsü o hızla tarlaya uçtu. Bu kazada 1’i ağır yaralı olmak üzere 44 kişi yaralandı.

A+A-

Servis otobüsü kazadan hemen sonra yanmaya başladı o yangın etraftaki ağaçlara sıçradı. İtfaiye hemen yangına müdahale etti.

İşçileri taşıyan servis devrildi.!

Aydın-Denizli otobanı Yenipazar yol ayrımında, 09.P.1617 plakalı M.Y.nin kullandığı otobüs, şoförün yol hakimiyetini yakalayamamasından dolayı kontrolünü kaybederek bariyerlere çarptı ve devrildi.

Kaza olduktan kısa bir süre sonra çıkan yangında ağaçlarda zarar gördü. Hemen müdahalesi edilen yangını itfaiye ekipleri söndürdü. Kaza sırasında yaralanan 1’i ağır olmak üzere 44 kişi ambulans ile birlikte hastanelere sevk edildi.
Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Efeler Kaymakamı Cemal Şahin, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya ve Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, kaza olan yere gelerek, kaza hakkında bilgiler topladılar.

Otobüsün önüne çıkarak kazaya sebebiyet veren köpek iyi durumda. Servis otobüsünde yolculuk yapan yolcular da ise can kaybının olmadığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT