1. HABERLER

  2. YEREL

  3. Ünlü kick boksçunun yan baktın kavgası cinayetle bitti
Ünlü kick boksçunun yan baktın kavgası cinayetle bitti

Ünlü kick boksçunun yan baktın kavgası cinayetle bitti

İstanbul ili Kadıköy semtinde bir eğlence mekânına arkadaşları ile giden milli sporcu Berke Şahin, kendilerine tip tip baktığı gerekçesiyle motosikletli 2 kişiyi dövdü. Döverek hırsını alamayan Şahin, motosikletli gençlerden birini bıçaklayarak öldürdü.

A+A-

İstanbul’da bir eğlence mekanından kız arkadaşıyla çıkan milli kick boksçu Berke Şahin, iddialara göre iki motosikletli gençleri yan batkıları gerekçesiyle darp etti. Kavgadan hemen sonra kaçan  şahısların motosikleti ile takip eden ünlü kick boksçu, motosikletçi gençlerden birini yakalayıp yeniden darp ettikten sonra bıçakladı. Ve olayın yaşandığı yerden kaçtı.

Bıçaklanan motosikletli gençlerden Ömer Özdemir, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Yaşanan vahşi olay saat 03.00 sıralarında Kadıköy semtinde gerçekleşti.

 Tanıkların ifadelerine göre ünlü sporcu Berke Şahin, sevgilisi ile yakın bir arkadaşlarının doğum gününü kutlamak için bir eğlence mekanına gitti. Berke Şahin, eğlence mekanı çıkışı kendilerine yan gözle baktıklarından dolayı o mekanın önünden geçen iki motosikletli ile tartışmaya başladı.

Çok kısa sürede kavgaya dönüşen tartışma o mekanın önünde Milli kick bokscunun iki kişiyi darp etmesiyle devam etti. Sinirini alamayıp peşlerinden giden milli sporcu yakaladığı yerde Ömer Özdemir’i bıçaklayarak öldürdü. Olay sonrası gözaltına alınan milli sporcu emniyetteki işlemlerinin ardından İstanbul Anadolu Adliyesi'ne sevk edileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT