1. HABERLER

  2. YEREL

  3. Ula, Akyaka’da denize inen uçak merak konusu oldu
Ula, Akyaka’da denize inen uçak merak konusu oldu

Ula, Akyaka’da denize inen uçak merak konusu oldu

Ege’nin sakin şehir ünvanlı ilçelerinden olan Ula (Muğla) dünyaca ünlü turistik mahallesi Akyaka’da yerli ve yabancı turistlerin yoğun olduğu saatlerde denize inen bir uçak merak ve korkuya sebep oldu.

A+A-

Hava sıcaklığının yirmialtı, deniz suyu sıcaklığının yirmibeş derece olduğu Akyaka’nın Çınar Plajında yerli ve yabancı turistler sezonun son günlerinin keyfini çıkarırken gökyüzünde belirip hızla denizin ortasına alçalmaya başlayan uçağı görünce heyecanlandı. Uçağın suya indikten sonra bir süre bulunduğu yerde sabit kaldığı ve sonra havalandığı görünen uçağın görüntüsünü tatilciler an be an cep telefonları ile kayıt altına aldılar.

Uçağın modeli ve neden denize indiği ise merak edildi. Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’nden gelen açıklama ise yüreklere su serpti.

Muğla Orman Müdürlüğü’nden açıklama yapan yetkililer denize iniş yapan uçağın müdürlükleri bünyesinde olduğu ve yangın söndürmede kullanıldığını uçağın denize iniş amacının ise denizden su almak için olduğunu su aldıktan sonra da tekrar havalandığını belirttiler.

HABERE YORUM KAT