1. HABERLER

  2. YEREL

  3. Tüm Şehri Dolandıran Kuyumcu Teslim Oldu
Tüm Şehri Dolandıran Kuyumcu Teslim Oldu

Tüm Şehri Dolandıran Kuyumcu Teslim Oldu

Dolandırıcılık haberlerine bir yenisi daha eklendi. Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde bulunan bir kuyumcu, pek çok esnaf başta olmak üzere, iş adamlarını ve farklı meslek gruplarını hedefine almıştı.

A+A-

Sahte yatırım fikirlerini onlarca farklı kişiye anlatan ve pek çoğunu kandırmayı başaran kuyumcu, 200 Milyon Türk Lirası ederinde ziynet eşyası ve para toplamıştı. Topladıklarını yanına alıp abisiyle ve iş ortağıyla birlikte kayıplara karışan Zülküf O. bir süredir aranıyordu.

Polisler tarafından arandığını öğrenen Zülküf O. Adana’da bir emniyet merkezine gidip teslim oldu. Emniyet güçleri can güvenliğini korumak amacıyla Zülküf O.’yu gece karayolunu kullanarak Diyarbakır’a götürdü. İfadelerinde kimseyi dolandırmadığını iddia eden şahıs, ticaret hayatında olduklarını ve bazen böyle işlerin ters gidebileceğini dile getirdi.

Hesapları ağabeyinin tuttuğunu ve onun hataları yüzünden böyle bir duruma düştüğünü söyleyen Zülküf O. “Dolandırıcı olsam niye gelip polise teslim olayım?” dedi. Şahıs ifadelerinin ardından tutuklandı ve hapse atıldı. Suçlunun ağabeyi olan Zülfikar O. ile iş ortakları Serdar A.’yı yakalama çalışmaları sürüyor.

HABERE YORUM KAT