1. HABERLER

  2. YEREL

  3. Trabzon’daki Yağmur Az Daha İki Can Alacaktı
Trabzon’daki Yağmur Az Daha İki Can Alacaktı

Trabzon’daki Yağmur Az Daha İki Can Alacaktı

Dün Trabzon’da çok şiddetli yağmur yağdı. Şiddetli yağmur az kalsın felaketle sonuçlanıyordu.

A+A-

Dün Trabzon’da çok şiddetli yağmur yağdı. Muazzez Uzunyakup, yağmurdan dolayı kayınpederini evden çıkarmak istedi. Kayınpederi duruma çok aldırış etmedi ve dışarı çıkmak istemedi. En sonunda Uzunyakup, kayınpederini kolundan tutup zorla evden çıkardı. Yaklaşık 5 dakika sonra ise yaşadıkları evin yıkılmasıyla şok oldu.

Trabzon’un Köprübaşı ilçesinde olan olayda, çok fazla yağmurun yağmasıyla 3 katlı binanın zemini hasar gördü. Muazzez Uzunyakup, binadaki sesi fark edip incelediğinde suların birikmeye başladığını gördü. Hemen kayınpederini uyardı ama kayınpederinin çıkma konusundaki isteksizliği ile telaşa kapıldı. Gelin Uzunyakup, babasıyla içeride dururken evi su bastığını ve evin çökeceğini babasına söylediğini belirtti. Ama babasının öyle bir şey olmayacağını söylediğini ve zorla çıkarttığını ifade etti. Çantasını alıp çıktıktan birkaç dakika sonra da 3 katlı binanın yıkıldığını anlattı.

Uzunyakup, olayın aklına geldikçe kötü olduğunu ve Allah’ın kendilerini çocukları ile ailesine bağışladığını paylaştı. Çok defa şükrettiklerini ve babasını da iterek çıkarabildiğini dile getirdi. Babasının inadı üzerine çok ağladığını, üstünü başını yırtmanın eşiğine geldiğini de ekledi. Allah’ın o an verdiği cesaret ile ucuz kurtulduklarını da anlatarak sözlerini bitirdi.

HABERE YORUM KAT