1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Survivor Barış, Elenen Evrim İçin neler söyledi?
Survivor Barış, Elenen Evrim İçin neler söyledi?

Survivor Barış, Elenen Evrim İçin neler söyledi?

2020 Survivor çeyrek finalinde adaya veda eden ilk kişi Evrim Keklik oldu. Evrim'in elemesiyle birlikte Survivor Barış, Evrim ile hiçbir zaman görüşmek istemediğini belirtirken kendisi için uygun olmayan bir karakter olduğunu ve çok fazla yanlışlar yaptığını belirtti.

A+A-

SMS oylamasında, 3 yarışmacı arasında en az oy alan Evrim oldu ve 4,6 aylık ada macerasına veda etti. Evrim ile arası bir düzelip bir bozulan Barış Murat Yağcı ise elemeden sonra şok edici açıklamalar yaptı.

Barış, Survivor macerasının ardından Evrim ile hiçbir zaman görüşmek istemediğini belirtirken kendisi için uygun olmayan bir karakter olduğunu ve çok fazla yanlışlar yaptığını belirtti. Ayrıca Evrim’in çoğu kişide olduğu gibi kendisini de kandırdığını ve adadaki diğer yarışmacılara karşı doldurduğunu da ifade etti. Ayrıca bunun Survivor’da gördüğü bir şey olduğunu ve kızmayacağını da ekledi.

Açıklamalarıyla şaşkınlık yaratan Barış, zamanında onunla iyi dostluğu olduğunu ve Evrim’in onu taktiklerinin bir parçası yapmaya çalıştığını ifade ederek sözlerine devam etti. Sakatlığıyla ilgili yaptığı zorlamaların onu çok üzdüğünü, Metin Kuş üzerinden bile algı yapmaya çalıştığını söyledi. Bu yüzden oyundan uzak kalmaya çalışıyormuş gibi gösterdiğini ve bu konudaki ayıbını asla unutmayacağını da dile getirerek sözlerini noktaladı.

 

HABERE YORUM KAT