1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. SunExpress Büyük Adımlar Atmaya Devam Ediyor
SunExpress Büyük Adımlar Atmaya Devam Ediyor

SunExpress Büyük Adımlar Atmaya Devam Ediyor

SunExpress havayolu şirketi, temel çalışmalarını Türkiye üzerine odaklayarak Türk turizm etkinliğine daha fazla yoğunlaşmak istediğini bildirdi.

A+A-

Ortak kuruluşları Türk Hava Yolları ve Lufthansa olan şirket yaptığı açıklamada, turistik uçuşların Türkiye’ye ve Türkiye’den olacak olmasının beraberinde, odağı Türkiye olan iç hat hava ulaşımına yönelik planlar yapıldığını da belirtti.

SunExpress yetkililerinin yaptığı açıklamaların devamında, Türkiye odaklı çalışmalarını güçlendirmek için filosunun tümünü Genel Havacılık İşletme Ruhsatı (AOC) altında topladığını ve yan kuruluş olan SunExpress Almanya’nın uçuş hareketlerini durdurduğu öğrenildi.

Havayolu firmasının gelecek hedeflerine ve gelişim planlarına yönelik açıklamalar yapan SunExpress CEO’su Max Kownatzki, şirketin 30 seneden daha uzun bir zamandır, Türkiye - Almanya hattında tatil amaçlı yapılan uçuşlar ile ailevi görüşmeler sebebiyle yapılan uçuşlarda sektörün liderlerinden biri olduğunu belirtti. Ek olarak ortak kuruluşları Türk Hava Yolları ve Lufthansa ile güçlerini ana taşıyıcısı Antalya ve İzmir olan Türkiye uçuş hareketleri üstünde uzlaştırmaya odaklandıklarını da ifade etti. Kownatzki, alınan kararların firmanın geleceği açısından büyük önem arz edeceğini dile getirerek konuşmasını sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT