1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Koronavirüs şişme havuzlara yöneltti! Şişme havuzların fiyatı iki kat arttı!
Koronavirüs şişme havuzlara yöneltti! Şişme havuzların fiyatı iki kat arttı!

Koronavirüs şişme havuzlara yöneltti! Şişme havuzların fiyatı iki kat arttı!

Koronavirüs sebebiyle vatandaşlar tatile gidemeyince çözümü şişme havuz almakta buldu.

A+A-

Koronavirüs sebebiyle birçok aile tatile gidemedi. Aileler bunun üzerine az da olsa ferahlamak için çareyi şişme havuz satın almakta buldu. Geçen senelere göre şişme havuzun hem alıcısı hem de fiyatı iki katına çıktı. Bir oyuncak firmasının sahibi olan Tuğba Varlık, ellerinde hiç havuz kalmadığını ve böyle bir durumla karşılaşacaklarını hiç beklemediğini belirtti.

Tuğba Varlık, normal zamanda tüm yaz boyunca satılan ürünü Koronavirüs’ten dolayı çok kısa sürede sattıklarını anlattı. Bu yüzden birazcık üzgün olduklarını çünkü çok tahminde bulunamadıklarını ve beklentiyi karşılayamadıklarını ifade etti. Çok fazla sayıda kişinin sorduğunu ama stoklarda satabilecek şişme havuz kalmadığını açıkladı.

Tatil yapamayan ailelerin ilk tercihinin plastik şişme havuz olduğunu anlatan Varlık, çok yoğun bir talebin olduğunu ve hala da devam ettiğini bildirdi. Ne yazık ki ihtiyacı karşılayamadıklarını geçen yıllarda satışların normal gittiğini dile getirdi. Toptancı olarak yeterli hizmeti sağladıklarını yaz boyunca kısa kısa satışlarda bulunduğunu da ekledi. Normal zamanda ihtiyaca dair tahminde bulunabildiklerini ama bu sene Korona ile bekledikleri gibi gitmediğini vurguladı. Şimdi şişme havuza çok talebin olduğunu ama ortada ürün olmadığının altını çizdi. Bu sebeplerden dolayı da fiyatlarda çok artış bulunduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT