1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Sibal Can’dan evlilik sorusuna tepki: Oldu mu şimdi?
Sibal Can’dan evlilik sorusuna tepki: Oldu mu şimdi?

Sibal Can’dan evlilik sorusuna tepki: Oldu mu şimdi?

Ünlü şarkıcı Sibel Can önceki gün katıldığı davetten ayrıldığı sırada gazetecilerin evlilik sorusuna ilginç bir tepki verdi. Ünlü şarkıcı, "Evlilik mi? Ne? Oldu mu şimdi bu soru arkadaşlar?“ dedi.

A+A-

13 Aralık’ta Caroline Koç'un düzenlediği yeni yıl davetine katılan ünlü şarkıcı Sibel Can, davetten ayrıldığı sırada muhabirlerin 'evlilik' sorusunu duyunca şok yaşadı.

"Haremlique İstanbul" yeni yıl daveti, Caroline Koç ve N. Banu Yentür'ün ev sahipliğinde düzenlendi. 

Caroline Koç ve Banu Yentür tarafından 12 sene önce kurulan ev tekstil ve dekorasyon ürünleri markası Haremlique İstanbul’un yeni yıl daveti, sanat, cemiyet ve iş dünyasının önemli isimlerinin katılımıyla Zorlu Center'daki mağazasında gerçekleştirildi.

Ünlü şarkıcı Sibel Can da davete katılanlar arasında yer aldı. Sibel Can, "2020 umarım herkese iyi gelir. Sağlık, huzur ve mutluluk getirsin yeni yıl. Benim şimdiden 2020 yaz konserlerim kapandı, doluyum" dedi.

49 yaşındaki şarkıcı, muhabirlerin "2020 yılında bir evlilik gelir mi?" sorusu sonrası kısa süreli şok yaşadı. Sibel Can, önce güldü ve sonra "Evlilik mi? Ne? Oldu mu şimdi bu soru arkadaşlar?“ dedi.

 

HABERE YORUM KAT