1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Şeyma Subaşı'dan Ayrılık Açıklaması
Şeyma Subaşı'dan Ayrılık Açıklaması

Şeyma Subaşı'dan Ayrılık Açıklaması

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de koronavirüs sebebiyle ünlüler başta olmak üzere toplumun her kesimi etkilendi. Ünlüler camiasında, koronavirüs sürecinde attığı adımlarla hem dikkat çeken hem de tepki toplayan isimlerden biri Şeyma Subaşı oldu.

A+A-

Salgın esnasında, sevgilisiyle İtalya’dan Türkiye’ye döndükten sonra karantinaya girmediği iddia edilen Şeyma Subaşı, yapılan haberlere tepki göstermiş ve karantina sürecini evde tamamlayacağını belirtmişti.

Türkiye’deki karantina sürecini sevgilisiyle beraber geçiren ve kısıtlamaların kaldırılmasının ardından hemen Bodrum’a tatile giden Subaşı kısa bir süre önce eski eşi Acun Ilıcalı ile birlikte görüntülendi.

Gümüşlük’te Acun Ilıcalı ile birlikte yemek yerken görüntülenen Şeyma Subaşı, ayrılık iddiaların artmasına sebep olmuştu. Ünlü isim geçtiğimiz günlerde yemek yediği mekândan çıkarken muhabirler tarafından yöneltilen sorulara ve ayrılık iddialarına yanıt verdi.

Hala Guido Senia ile birlikte olduğunu belirten Subaşı, sevgilisinin ailesini görmek amacıyla İtalya’ya döndüğünü dile getirdi. Ayrıca sevgilisinin Türkiye vatandaşı olmadığı için daha uzun süre kalmasının mümkün olamayacağını söyleyen Subaşı, Acun Ilıcalı ile yediği yemek hakkındaki soruları ise cevapsız bıraktı.

HABERE YORUM KAT