1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Sevdim Seni Bir Kere neden yayınlanmıyor! Yeni bölüm ne zaman?
Sevdim Seni Bir Kere neden yayınlanmıyor! Yeni bölüm ne zaman?

Sevdim Seni Bir Kere neden yayınlanmıyor! Yeni bölüm ne zaman?

Star TV ekranlarında yayınlanan Sevdim Seni Bir Kere adlı günlük dizi 30 Mart - 3 Nisan haftasında ekranlara gelmeyecek. Hal böyle olunca diziyi takip eden izleyiciler Sevdim Seni Bir Kere neden yayınlanmıyor? Bitti mi final mi yaptı? Yeni bölüm ne zaman sorularına yanıt aramaya başladı.

A+A-

Sevdim Seni Bir Kere neden yayınlanmıyor? Bitti mi final mi yaptı? Yeni bölüm ne zaman her yerde aranmaya başladı. Star TV ekranlarında hafta içi her gün ekrana gelen ve yönetmenliğini Bergüzar Demiroğlu ile Mihriban Şahin’in üstlendiği günlük dizi Sevdim Seni Bir Kere dizisinin çekimlerine corona virüs nedeniyle ara verildi. Stok bölümü de olmayan dizi bu nedenle bir süre ekranlara gelemeyecek. Peki Sevdim Seni Bir Kere bitecek mi? 

Yapımcılığını Focus Film'in üstlendiği Sevdim Seni Bir Kere dizisinin başrol oyuncuları arasında Şenay Yurtseven, Yağmur Öztürk, Rızacan Durmuş, Oğuzhan Kayra Koç, Yağmur Çokgenç, Gonca Yakut, Volkan Murat Benli, Didem Özkavukçu gibi oyuncular yer alıyor.

SEVDİM SENİ BİR KERE BİTECEK Mİ? YENİ BÖLÜM NE ZAMAN

Sevdim Seni Bir Kere dizisi corona virüs salgını nedeniyle bir süre çekilmeyecek. Ancak reytingleri oldukça yüksek olan dizi final yapmış değil. Peki Sevdim Seni Bir Kere yeni bölüm ne zaman?
Sevilen günlük dizinin yeni bölümü ne zaman ekranlarda olacak bilemiyoruz. Çünkü dizinin yeni bölümlerinin çekilmesi için corona salgınının bitmesi ve setin yeniden aktif hale gelmesi gerekiyor. 

HABERE YORUM KAT