1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Seda Sayan sahnelere geri kavuştu
Seda Sayan sahnelere geri kavuştu

Seda Sayan sahnelere geri kavuştu

Koronavirüs sebebiyle uzun zamandır konserler veremeyen Seda Sayan, normalleşme hareketlerinin başlaması ile sahnelere tekrar çıkmaya başladı.

A+A-

Bodrum’da sahneye çıkan Sayan’a oğlu da eşlik ederken müstakbel gelin adayını da adeta göklere çıkardı.

Türk müziğinin güzel sesli şarkıcılarından Seda Sayan, Bodrum’da sahneye çıkarak hayranlarıyla özlem giderdi. Sayan’ı konserinde oğlu ve oğlunun sevgilisi de yalnız bırakmadı. Şarkıya ara verdiği zamanlarda oğlunun sevgilisi oyuncu Ezgi Eyüboğlu’na çok güzel ve tatlı olduğunu dile getirerek övmelere doyamadı.

Covid-19 önlemleri nedeniyle bir süreliğine konserlere ara verilmişti. Bu sebeple aylardır sahnelere çıkamayan ünlü şarkıcı Sayan, daha fazla uzak kalmaya dayanamayarak konser verdi.

Sayan’ı izlemeye gelen konukların kapalı mekânda maske takmadığı ve yakın mesafeye dikkat etmediği de gözlerden kaçmadı. Sosyal mesafe ile ilgili kuralları adeta çiğneyen tatilciler sabaha kadar eğlenmenin tadını çıkardı.

Seda Sayan, Muğla’nın Bodrum ilçesinde ünlü bir restoranda konser verirken dinleyenler arasında oğlu ve sevgilisinin haricinde birçok tanıdık yüz de vardı. Sayan, oğlu Oğulcan Engin ve sevgilisi Ezgi Eyüboğlu için ise bir parçasını 2 kez söyledi.

HABERE YORUM KAT