1. HABERLER

  2. YEREL

  3. Sağlık Raporu Vermedi Diye Doktora Şiddet Uygulayan Baba Oğul Tutuksuz Yargılandı!
Sağlık Raporu Vermedi Diye Doktora Şiddet Uygulayan Baba Oğul Tutuksuz Yargılandı!

Sağlık Raporu Vermedi Diye Doktora Şiddet Uygulayan Baba Oğul Tutuksuz Yargılandı!

Isparta’da ehliyet belgesi için sağlık raporu almak isteyen baba ve oğlu kendilerine sağlık raporu verilmeyince hastaneyi birbirine kattı.

A+A-

Isparta’nın Yalvaç beldesinde Yalvaç  1 No’lu Aile Sağlık Merkezi’nde yine bir doktora yönelik şiddet meydana geldi. Gören tanıkların ifadelerine göre Aile Sağlığı Merkezi’ne (ASM) gelen adı  O.E. VE G.E  olan baba ve oğul  ehliyet belgesi raporu almak için ‘misafir hasta’ olaraktan başka doktorlarda muayene oldular.

Baba, Aile Sağlığı Merkezi’ndeki (ASM)  şahsına rapor verilemeyeceğini ve sağlık merkezinden değil de hastaneden rapor alınabileceği söylenince deliye döndü. Doktora ağır tahrikler ederek küfürler etti. Bu olaylar yaşanırken muayene için bekleyen diğer hasta ve hasta yakınları ile de münakaşa içerisine giren baba O.E.’yi odasından çıkan doktor Mehmet Akyo,l sinirini yatıştırmak istedi. Babayı dışarıya yollayan doktor Mehmet Akyo,l sonrasında başına geleceklerden habersizdi.

Dışarıya çıkan baba ve oğlun rapor aldığını öğrenince daha da deliye döndü. Sonrasında içeriye girip küfürler eden  baba ve oğla Doktor Mehmet Akyol’un ‘Raporu alıyorsun, hala neden küfür ediyorsun’ diye tepki gösterince oğul G.E.ve ona yardımcı olan baba O.E. tarafından darp edildi.

HABERE YORUM KAT