1. HABERLER

  2. YEREL

  3. Rus Kadın Turistin Dehşet Anları
Rus Kadın Turistin Dehşet Anları

Rus Kadın Turistin Dehşet Anları

Antalya’nın Kemer ilçesinde, Gürcistan uyruklu İstanbul Mursagulov gizlice girdiği beş yıldızlı otelde, kendisini servis elemanı olarak tanıttığı Rus kadın turistin boğazına bıçak dayayıp çantasını almak istedi.

A+A-

Olay Kemer’in Tekirova mahellesinde 26 Ağustos Pazartesi günü meydana geldi. İddiaya göre iş arama bahanesi ile otelleri gezen Gürcistan uyruklu İstanbul Mursagulov saat 16.00 sıralarında beş yıldızlı otelin bahçe duvarından atlayarak içeri girdi. Şahıs odalardan birinin kapısını çaldı ve kapıyı açan Rus turist N.K. ye kendisini servis elemanı olarak tanıtıp ,içeriden bir koku geldiğini ve kontrol etmesi gerektiğini söyleyip kadını ikna etti ve içeriye girdi.

İçeriye giren Mursagulov kadının boğazına bıçak dayayıp çantasını almak istedi. Rus turist bağırarak yardım istedi. O katta bulunanlar bu sesleri duyarak odaya doğru koştular. Bunun üzerine yakalanacağını anlayan Mursagulov olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Otel yönetimi kolluk güçlerine haber verdi. Hemen harekete geçen kolluk güçleri  Mursagulov’u olaydan yaklaşık bir saat sonra Tekirova mahallesindeki parkta yakaladı. Gözaltına alınan Mursagulov jandarmadaki ifadesinin ardından Kemer Adliye’sine getirildi. Savcılık tarafından tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edilen Mursagulov konut ve eklentilerinde yağma suçundan tutuklandı. Yargılaması tutuklu olarak devam edecek.

 

HABERE YORUM KAT