1. HABERLER

  2. YEREL

  3. Polisi peşinde gören acemi hırsız 10 araca çarptı, ortalığı birbirine kattı!
Polisi peşinde gören acemi hırsız 10 araca çarptı, ortalığı birbirine kattı!

Polisi peşinde gören acemi hırsız 10 araca çarptı, ortalığı birbirine kattı!

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesindeki bir siteye giren cerrahi maskeli şahıs, değeri üç yüz elli bin lira olan lüks arazi aracını otoparktan çaldı.

A+A-

Küçükçekmece’de arazi aracını çalan şüpheli polisten kaçtı. Hırsız, polisten kaçarken birçok araca çarptı ve bir evin de duvarını yıktı. Arazi aracının çalınma anı ise  güvenlik kameralarına yansıdı.

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde sabah saatlerinde hırsızlık olayı gerçekleşti. Olay, lüks bir sitede oldu. Alınan haberlere göre maskeli bir kişi villaların bulunduğu sitede gezinmeye başladı. Sitenin içerisinde bisikletle dolaşan ve küçük yaşta olduğu düşünülen şüpheli villalardan birinin içine girdi. Aracın anahtarını bulan hırsız otoparktan arazi aracını çıkardı. Çıkarırken ise birçok araca çarparak hasara sebep oldu.

Büyük bir hızla çıkan hırsızı, kameraları takip eden güvenlik görevlisi fark etti. Güvenlik görevlisi hırsızı durdurmak istedi ancak çabaları başarıya ulaşmadı. Bunun üzerine güvenlik görevlisi hemen polislere haber verdi.

 Polis ekipleri büyük bir hızla hırsızın peşine düştü. Polisten kaçan şüpheli panik yaparak birçok arca çarptı ve bir evin duvarının yıkılmasına sebep oldu. Sokak arasında izini kaybettiren hırsız aracı bırakarak kayıplara karıştı. Polis ekiplerinin yaptığı incelemeler sonucunda şüphelinin toplamda on araca çarptığı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT