1. HABERLER

  2. YEREL

  3. Pendik’te silahlı saldırının sebebi “kız vermeme” meselesi çıktı
Pendik’te silahlı saldırının sebebi “kız vermeme” meselesi çıktı

Pendik’te silahlı saldırının sebebi “kız vermeme” meselesi çıktı

Pendik, Güllübağlar’da bugün saat 10:00 – 10:30 saatleri arasında, ailece işletilen bir markete silahlı saldırı düzenlendi. 3 kişinin öldüğü 1 kişi yaralandığı olayın iç yüzünün “kız vermeme” meselesi yüzünden olduğu bilgisine ulaşıldı.

A+A-

Olay bugün 16 Kasım 2019 tarihinde Pendik, Güllübağlar Mahallesi Tandoğan Caddesi’nde bulunan bir markette saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Elindeki pompalı tüfekle marketi basan şahıs aynı aileye mensup 3 kişiyi öldürüp 1 kişiyi yaraladı. Olay yerine özel hareket polisleri ve ambulans ekibi sevk edildi.

OLAY SEBEBİ: KIZ VERMEME

Edinilen bilgiye göre, marketi basan A.E. isimli saldırgan şahıs kendisine  kız vermedikleri gerekçesiyle daha önceden tartıştığı ailenin marketine pompalı tüfekle geldi. A.E isimli şahıs olay anında markete bulunanlara  üzerine ateş açtı. Kurşunların hedefi olan kızın babası O.Y., R.Y., ve A.Y. hayatını kaybederken, A.Y. ise yaralandı. Kısa sürede durumdan haberdar olan saldırıya uğrayan ailelerin yakınları da olay yerine gelerek kalabalığa sebep oldu.

SALDIRGAN LİNÇ EDİLMEK İSTENDİ

Silahlı şahıs olay yerine gelenözel hareket polisleri tarafından gözaltına alınırken çevrede toplanan vatandaşlar şahsa saldırmaya çalıştı. Polis ve vatandaş yaşanan arbede ardından polis biber gazı kullanarak kalabalığı önlemeye çalıştı. O sırada olay yerinde olan bir kadının kucağındaki minik bebeği de biber gazından etkilendi.

HABERE YORUM KAT